اجرای روف گاردن ؛ هر آنچه که باید درباره نحوه اجرای روف گاردن بدانید

نحوه اجرای روف گاردن یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین نکاتی است که از سوی کارفرمایان و مراجعه‌کنندگان سایت اسپینگر پرسش می‌شود. در ادامه با نوشتار نکات اجرای روف گاردن همراه اسپینگر بمانید تا شما را با مراحل اجرای روف گاردن آشنا کنیم.

روف گاردن‌ها با ایجاد فضایی سبز و تنوعی زیبا، چشم‌اندازی متفاوت و آرامش‌بخش را فراهم می‌کنند و به همین دلیل، محبوبیت آنها در میان افرادی که به زندگی شهری عادت کرده‌اند، بیشتر شده است. همانطور که می‌دانید، روف گاردن‌ها مزیت‌های بسیاری دارند که از جمله آنها می‌توان به بهبود کیفیت هوا، کمک به استحکام بام و افزایش بهای ساختمان اشاره کرد.

اجرای بام سبز می‌تواند محیطی که برای پیدا کردن آرامش به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهد. در ادامه بیشتر به این موضوع می‌پردازیم و شما را با نحوه اجرای بام سبز آشنا می‌کنیم.

مراحل اجرای روف گاردن (تیتر 2)

مجموعه اسپینگر در نوشتار اجرای بام سبز قصد دارد معمول‌ترین مراحل اجرای روف گاردن را با شما در میان بگذارد. در این مقاله کارشناسان شرکت مجری روف گاردن شما را با نحوه اجرای روف گاردن، به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهند کرد. برای ساخت و اجرای بام سبز بصورت معمول مراحل زیر انجام می‌گیرد:

  • طراحی روف گاردن
  • اجرای تاسیسات
  • اجرای عایق رطوبتی بام
  • اجرای لایه محافظ در باغچه ها
  • اجرای لایه ضد ریشه در باغچه ها
  • اجرا و نصب لایه زهکش در باغچه ها
  • اجرای لایه های فیلتراسیون باغچه ها
  • خاک ریزی و کاشت باغچه ها
  • کفسازی، نصب آلاچیق، مبلمان و ...

در ادامه، شرکت مجری روف گاردن اسپینگر، شما را با مراحل اجرای روف گاردن آشنا خواهند کرد.

 

برای آشنایی بیشتر با روف گاردن و لایه های مختلف آن، می توانید مقالات "روف گاردن چیست" و "آشنایی با لایه های روف گاردن" را مطالعه نمایید.

لایه های روف گاردن - اسپینگر - روف گاردن

لایه‌های روف گاردن

طراحی روف گاردن (تیتر ۳)

اولین مرحله در نحوه اجرای روف گاردن ، تهیه طرح‌ها و نقشه‌های لازم برای این کار است. این نقشه‌ها و طرح‌ها عبارتند از نقشه‌های معماری روف گاردن، نقشه‌های تاسیساتی شامل نقشه‌های آبرسانی، سیستم تخلیه و زهکشی و نقشه‌های روشنایی و الکتریکال، طرح کاشت و تهیه جداول برای خرید گل و گیاه مناسب. این نقشه‌ها باید توسط شرکت مجری روف گاردن که با موارد فنی آشنا هستند، تهیه شده و سپس برای رفتن در فاز شکل دادن به مراحل اجرای روف گاردن مورد استفاده قرار ‌بگیرند. کارشناسان اسپینگر با توجه به تجربه‌های موفق در طراحی و اجرای بام سبز در طول پروژه‌های مختلف می‌توانند شما را در این زمینه یاری کنند.

اجرای تاسیسات (تیتر ۳)

پس از تهیه نقشه‌ها، اجرای بام سبز با شروع اجرای تاسیسات و تکمیل آن آغاز می‌شود. در این مرحله کلیه خطوط مربوط به آبیاری گیاهان و همچنین لوله‌های تخلیه آب‌های اضافی ناشی از بارندگی و آبیاری گیاهان اجرا می‌شود. یکی از نکات نحوه اجرای روف گاردن در این مرحله، شکل دادن به خطوط برق مربوط به سیستم‌های روشنایی و سایر تاسیسات الکتریکی است.

اجرای عایق رطوبتی بام (تیتر ۳)

اجرای عایق رطوبتی را شاید بتوان مهم‌ترین و جدی‌ترین مراحل اجرای روف گاردن به حساب آورد. بستر‌سازی و شیب‌بندی، اجرای عایق رطوبتی، تست آب بندی عایق و در ادامه محافظت از آن، بخش‌های مختلفی از اجرای عایق رطوبتی هستند. هرگونه ایراد در انتخاب نوع عایق و اجرای عایق رطوبتی می‌تواند کل سیستم یک روف گاردن را با مشکلات اساسی مواجه کند. به همین دلیل کارشناسان اسپینگر با توجه به شرایط آب و هوایی، کاربری ساختمان، مبنی بر توجه ویژه به نکات اجرای روف گاردن، اقدام به انتخاب عایق رطوبتی کرده و مطابق با دستورالعمل‌ها، استانداردها و آیین‌نامه‌های اجرایی، عایق رطوبتی را اجرا می‌کنند.

اسپینگر - روف گاردن

 

اجرای تست عایق رطوبتی- روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی - شرکت اسپینگر

 

اجرای لایه محافظ عایق رطوبتی باغچه ها (تیتر ۳)

پس از اجرای عایق رطوبتی، نوبت به اجرای لایه محافظ عایق رطوبتی می‌رسد. هدف از اجرای این لایه محافظت از لایه عایق رطوبتی در برابر آسیب‌های احتمالی است. انتخاب نوع و جنس این لایه، با توجه به شرایط پروژه، نوع روف گاردن و میزان فشارهای ناشی از وزن کلی روف گاردن بر عایق رطوبتی صورت می‌گیرد. این لایه بین لایه ضد ریشه و عایق رطوبتی قرار می‌گیرد. البته در برخی از شرایط، با توجه به نوع روف گاردن و مشخصات عایق رطوبتی، امکان حذف این لایه وجود دارد.

اسپینگر - روف گاردن

 

اجرای لایه محافظ عایق رطوبتی روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی - شرکت اسپینگر

 

اجرای لایه ضد ریشه (تیتر ۳)

عملکرد و وظیفه لایه ضد ریشه به عنوان یکی از مراحل اجرای روف گاردن ، ایجاد سد در برابر آسیب‌های احتمالی ناشی از رشد و گسترش ریشه گیاهان، در سازه و تاسیسات ساختمان است. انتخاب این لایه نیز باید با توجه به نوع گیاهان انتخاب شود و عمق کاشت باغچه‌ها نیز توسط  شرکت مجری روف گاردن و کارشناسان آشنا با  شرایط فنی انجام پذیرد. یکی از نکات اجرای روف گاردن در انتخاب لایه ضد ریشه، توجه به این نکته است که این لایه حتما باید استانداردها و آزمون‌های بین‌المللی مقاومت در برابر ریشه را داشته باشد. توجه به جزئیات، اورلپ‌ها و همپوشانی‌های مختلف در اجرای این لایه بسیار مهم و حیاتی است.

نکته دیگری که در هنگام نصب لایه ضد ریشه در اجرای بام سبز باید به آن توجه شود، این است که علاوه بر نصب لایه محافظ بین عایق رطوبتی و لایه ضد ریشه، یک لایه محافظ نیز حتما باید بین لایه ضد ریشه و لایه زهکش قرار بگیرد. این لایه محافظ، لایه ضد ریشه را از فشارهای ناشی از لایه زهکش حفظ می‌کند.

 

اسپینگر - روف گاردن

 

اجرای لایه ضد ریشه در محوطه پروژه ایرانمال - شرکت اسپینگر

 

اجرا و نصب لایه زهکش (تیتر ۳)

پس از نصب لایه ضد ریشه، لایه زهکش نصب میشود. وظیقه لایه زهکش کمک به هدایت و تخلیه آب‌های اضافی موجود در گلدان‌ها و باغچه‌هاست. در صورت عدم تخلیه مناسب این آب‌ها، ریشه‌های گیاهان دچار پوسیدگی و فساد شده و گیاهان در مدت زمانی کوتاه از بین می‌روند. به همین دلیل، یکی از مهم‌ترین نکات اجرای روف گاردن که بهتر است توجه ویژه‌ای به آن داشته باشید، انتخاب و نصب صحیح لایه‌های زهکش است. لایه‌های زهکش با توجه به عمق باغچه‌ها، در دو نوع کلی زهکش‌های دارای ظرفیت انبارش آب و بدون ظرفیت انبارش و نگهداری آب در دسترس هستند که هر کدام از آنها در ابعاد، شکل‌ها و جنس‌های مختلف تولید می‌شوند.

اسپینگر - روف گاردن

 

اجرای لایه زهکش- روف گاردن پروژه مسکونی ازگل

 

اجرای لایه‌های فیلتراسیون (تیتر ۳)

هفتمین مرحله از مراحل اجرای روف گاردن ، اجرای لایه‌های فیلتراسیون است. وظیفه این لایه‌ها، جلوگیری از نفوذ خاک به سیستم زهکشی و لوله‌های تاسیساتی و همچنین شسته شدن خاک گلدان‌ها و باغچه‌ها است. لایه‌های فیلتراسیون که شرکت مجری روف گاردن در مراحل اجرای روف گاردن به کار می‌گیرد، شامل لایه‌های فیلتراسیون طبیعی می‌شود که از شن و ماسه و .... تشکیل شده و یک لایه فیلتر ژئوتکستایل است که دقیقا روی لایه زهکش قرار می‌گیرد.

اسپینگر - روف گاردن

 

اجرای لایه فیلتر- روف گاردن پروژه مسکونی ازگل

 

خاک‌ریزی و کاشت باغچه‌ها (تیتر 3)

آخرین مرحله در اجرای باغچه‌ها و گلدان‌ها در اجرای روف گاردن ، خاک ریزی و کاشت گیاهان است. در این مرحله نیز باید به طرح اختلاط و ترکیب خاک توجه شود. اجزا و عناصر مختلف که در ترکیب خاک مورد نیاز روف گاردن بکار می‌روند، بصورت معمول از خاک برگ، کوکو پیت، پوکه، پرلیت، ورمی کمپوست، خاک زراعی و... تشکیل می‌شوند. گیاهان نیز با توجه به طرح کاشت تعیین شده و در انتهای کار اجرای بام سبز در باغچه‌ها کاشته می‌شوند.

برای آشنایی بیشتر با ترکیبات خاک روف گاردن می توانید مقالات "ویژگی های خاک روف گاردن" و "ترکیب خاک روف گاردن" را مطالعه نمایید.

اسپینگر - روف گاردن

 

اجرای خاک ریزی بستر کاشت - روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی - شرکت اسپینگر

 

کفسازی، نصب آلاچیق، مبلمان و ... (تیتر 3)

اجرای کفسازی و نصب انواع مبلمان مربوط به روف گاردن، آخرین مرحله از اجرای روف گاردن است. مبلمان مورد استفاده در روف گاردن‌ها، طیف وسیعی از وسایل و ابزار را شامل شده که با توجه به مساحت روف گاردن، میزان استفاده از آن و خواسته‌های شما انتخاب می‌شوند. این مبلمان مواردی مانند، باربیکیو، چراغ‌های روشنایی، آلاچیق‌ها، نیمکت‌ها و... می‌شوند.

 

اسپینگر - روف گاردن

                      اجرای کفسازی ترموود - روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی - شرکت اسپینگر

 

اسپینگر - روف گاردن                    

اجرای کفسازی ترموود - روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی - شرکت اسپینگر

 

اسپینگر - روف گاردن

                          کاشت گل و گیاه در روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی - شرکت اسپینگر

 

اسپینگر - روف گاردن

                       وضعیت روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی پس از 2 سال - شرکت اسپینگر

 

اسپینگر - روف گاردن

                       وضعیت روف گاردن ساختمان مسکونی رزاقی پس از 5 سال - شرکت اسپینگر

 

 

 

 

 

کیورد اصلی: اجرای روف گاردن

 

کیوورد فرعی:

 

·        مراحل اجرای روف گاردن

·        اجرای بام سبز

·        شرکت مجری روف گاردن

·        نحوه اجرای روف گاردن

·        نکات اجرای روف گاردن

Comments

Popular posts from this blog

Ruud van Nistelrooy Biography

Interesting Facts about Cristiano Ronaldo

Best phones in 2020: The top smartphones rate